Societat

Un rentador de mascotes solidari

Els propietaris d'un rentador de mascotes de Tàrrega, el primer d'aquestes característiques que s'instal·la a la ciutat, han decidit col·laborar amb la Protectora d'Animals. Hi destinaran la meitat de la recaptació. Han decidit posar-lo al costat del rentador de cotxes que tenien amb la intenció de facilitar el bany dels seus gossos i els dels altres propietaris d'animals de la ciutat. Funciona de la mateixa manera que un rentador de vehicles i des que es va posar en marxa, fa una setmana, no han parat de rebre clients. La propietària, Maite Boncompte, assegura que no esperaven que tingués aquesta repercussió i explica que van voler col·laborar amb la protectora perquè estimen els gossos.

Des de l'entitat, agraeixen el gest, que a banda de contribuir amb les despeses dels gossos que tenen acollits, actualment uns 115, creuen que ajudarà a donar visibilitat al seu projecte i sensibilitzar la ciutadania. En el darrer any han vist créixer el nombre d'adopcions i ja en sumen una cinquantena.

La Carme Bergadà, la presidenta de la Societat Protectora d'Animals, recorda que necessiten voluntaris per ajudar-los al centre i molts adoptants.

La protectora rep el suport del Consell Comarcal de l'Urgell i la gestió diària la duen a terme els voluntaris. Altres empreses de la ciutat col·laboren amb la protectora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia