Premien l'escola del Milà per l'impuls de l'agricultura ecològica
‘De la llavor al plat' rep el guardó convocat per l'Associació Vida Sana i la Generalitat
La societat cooperativa d'ensenyament El Submarí Lila, del Milà, amb el projecte De la llavor al plat, ha estat la guanyadora de la quarta edició del premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica. El guardó és organitzat per la Generalitat de Catalunya i l'Associació Vida Sana amb la finalitat de reconèixer i donar suport a l'esforç que fan els centres educatius que duen a terme projectes relacionats amb l'agricultura i l'alimentació ecològica.
El guardó distingeix propostes com ara els horts escolars ecològics, les activitats docents destinades a donar a conèixer els aliments ecològics, i la implantació d'experiències d'introducció d'aliments ecològics als menjadors escolars. El premi als centres educatius també suposa un element important per estimular-ne la continuïtat i per fomentar el desenvolupament futur de nous projectes en la mateixa línia.