Administracions

Castelldefels invertirà 11 milions en sis anys en un pla de mobilitat

Castelldefels executarà els pròxims sis anys el pla de mobilitat urbana sostenible, el primer d'aquestes característiques que té el consistori. I per fer-lo realitat invertirà durant aquest període 11 milions d'euros. Així ho va aprovar de manera inicial el ple dijous, amb el vot contrari del PP, que considera que no està justificada la manera en què es distribuirà aquesta inversió.

Segons l'alcaldessa, Candela López, el pla “reflecteix un model de mobilitat sostenible centrat en les persones”, i per aquest motiu vol fomentar l'ús racional del vehicle, crear espais per al passeig i fomentar la compra de proximitat. El pla té com a objectius millorar la seguretat viària amb la reducció d'accidents, donar més espai als vianants, fer augmentar l'ús de la bicicleta, fomentar un ús racional del cotxe, millorar l'aparcament i reduir la contaminació. El govern no ha fet públiques les mesures concretes, però entre aquestes es planteja la instal·lació d'un radar fix al passeig Marítim, la construcció d'una rotonda a la cruïlla de la carretera de la Sentiu i el carrer Lola Anglada i la reducció del trànsit a 30 quilòmetres per hora a diversos carrers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia