Administracions

Ple infantil i juvenil a Camprodon

Aplega 12 alumnes de les escoles del poble escollits pels companys

Tenen un pressupost de 3.000 euros

L'Ajuntament de Camprodon ha constituït un consistori infantil i juvenil i ha anat més enllà fent que no només sigui un òrgan consultiu i de generació de propostes testimonial com en altres municipis, sinó que l'ha dotat d'un pressupost propi, que per a l'exercici actual és d'un total de 3.000 euros. Aquest plenari està constituït per vuit alumnes de l'Institut Germans Vila Riera i quatre de l'Escola Doctor Robert.

Els membres del ple infantil i juvenil han estat escollits pels seus companys seguint processos interns de votació que cada centre ha organitzat. Els dotze membres del consistori juvenil actuen durant aquest curs acadèmic com a representants de tots els infants i joves camprodonins.

En la primera sessió, que va ser presidida per l'alcalde juvenil, Henry Bentsen Claret, s'ha fet la presentació dels dotze infants i joves que formen part del ple i s'ha començat a parlar del disseny d'un pla de treball per desenvolupar durant el present curs escolar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia