Administracions

Mollerussa bonifica la plusvàlua a 69 famílies en tres anys

L'Ajuntament de Mollerussa ha bonificat des del 2014 la plusvàlua a un total de 69 famílies que estan al llindar de la pobresa. Segons ha explicat l'alcalde, Marc Solsona, es tracta d'una actuació que el consistori ha fet d'ofici en aquells casos que “són de justícia social” des que la llei ho permet. De mitjana, aquestes famílies que han hagut de canviar de casa per problemes econòmics o a les quals el banc s'ha quedat la propietat s'han pogut estalviar uns 440 euros d'aquest impost. Solsona remarca que aquesta bonificació ha representat que el consistori ha deixat d'ingressar 30.287 euros, uns diners que s'han destinat a “temes socials” tot i no estar pressupostats.

D'altra banda, i amb vista al pressupost del 2017, Solsona ha dit que hi figurarà una partida específica per poder fer polítiques pròpies en el marc de la taula social municipal, configurada pel conjunt de partits que tenen representació al consistori i que vetlla per solucionar els problemes relacionats amb la pobresa energètica i subministraments de serveis diversos, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia