Administracions

Gavà aprova un pressupost de 44 milions amb un deute menor

Gavà ha aprovat un pressupost per al 2017 de 44 milions d'euros, cosa que representa un augment del 0,8% respecte al del 2016. Els comptes del govern municipal, format pel PSC i CiU, han tingut el suport d'ERC. El portaveu dels republicans, Albert Massana, va destacar en el ple de dilluns les disset propostes del seu partit incloses en el pressupost “en qüestions de cultura, medi ambient i promoció econòmica que milloraran la vida de la ciutadania”. Segons Jordi Tort, tinent d'alcalde d'Economia, el pressupost insisteix “en els serveis a les persones, la promoció econòmica, el benestar, els programes per als joves i la cohesió i la qualitat de vida als barris”.

Segons el govern, el lleuger increment no es tradueix en un estancament de la despesa en serveis sinó que és degut a una reducció del deute, que baixarà l'any vinent del 73% al 67,7%. S'incrementa un 25% la partida per a promoció econòmica i un 2,3% les polítiques socials, mentre que el capítol del servei a les persones és, amb el 28%, el que té més dotació. I creix un 32% el pressupost destinat al planejament urbanístic per desenvolupar el pla director del delta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia