Administracions

municipal

pressupost participatiu

La neteja i més festes per als joves arenyencs, prioritats pel 2017

Són entre les accions més votades del pressupost participatiu

Els resultats de les votacions del pressupost participatiu pel 2017 ja s'han donat a conèixer. Finalment han estat quatre les accions més reclamades pels veïns per un import de 200.000 euros del pressupost de l'any vinent. A l'apartat d'inversions es destinaran 175.000 euros i, entre les accions més votades, hi figura la compra d'una màquina d'hidropressió per a la neteja dels carrers, que té un cost de 140.000 euros, i també la millora de parcs i jardins, on es proposa destinar 15.000 euros més.

El govern municipal considera que amb els 20.000 euros restants es podria finançar parcialment la tercera inversió guanyadora per nombre de vots, i que correspon a la millora de la il·luminació del passeig de la platja del Cavaió, valorada en 100.000 euros. Es dóna la coincidència que aquest projecte d'enllumenat al passeig és el mateix que va sortir escollit en el pressupost participatiu del poble veí, que també preveu destinar 95.000 euros per donar continuïtat al seu tram de passeig.

Pel que fa a l'apartat de despesa corrent, al qual es destinen 25.000 euros, els veïns opten per destinar 15.000 euros per organitzar festes destinades al jovent, i fins a 7.200 euros per obrir els patis de l'escola Joan Maragall amb una persona dinamitzadora els dissabtes a la tarda i els diumenges al matí. Amb els 2.800 euros es preveu executar parcialment la següent acció més votada, de recerca d'allotjament i recursos per a persones sense sostre, i que estava valorada en 20.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia