Administracions

Porqueres aprova un pressupost de continuïtat

El pressupost de Porqueres del 2017 puja a 4,2 milions d'euros, una xifra similar a la d'aquest any. Es faran inversions per valor de 512.000 euros, tot i que és probable que aquesta quantitat s'augmenti un cop s'hagi tancat l'exercici d'aquest any –previsiblement amb superàvit– i es confirmi la concessió d'unes subvencions. De moment, la inversió de més valor econòmic (100.000 euros) serà per a la substitució, per fases, dels punts de llum públics, que incorporaran leds. L'adquisició d'uns terrenys per ampliar la nau de la brigada (55.000 euros), el condicionament de carrers i camins (50.000) i l'arranjament de les places del Diamant (40.000) i de Sant Andreu (24.000) són altres obres previstes destacades.

Els números de l'any que ve es van aprovar en el ple de dimecres, amb els vots de l'equip de govern (IdP-ERC), mentre que l'oposició (CiU) es va abstenir. En declaracions a la premsa, la portaveu dels convergents, Susanna Bazan, va queixar-se de la poca informació que havien rebut i va mostrar-se en desacord, entre altres punts, amb el que costa anualment el Bosc de Can Ginebreda i la poca promoció que se'n fa, i la inversió en promoció turística, que considera insuficient.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia