Administracions

Municipal

El pressupost de Solsona preveu menys inversió

El pressupost de Solsona per al 2017 arriba als 8,7 milions d'euros, amb un increment de l'1,47%. Es preveuen inversions per valor de 413.000 euros, un 13% menys que l'exercici actual. Són els números que es debatran en el ple d'avui a les nou del vespre. L'alcalde, David Rodríguez; el regidor d'Hisenda, Ramon Xandri, i l'assessor en administració local Antoni Casassas ja van presentar públicament el pressupost als veïns dimarts. És el primer cop que a Solsona es fa una presentació pública dels números de l'Ajuntament.

Pel que fa a les inversions, l'equip de govern (ERC-PSC) ha explicat que el gros més important de diners, 112.800 euros, es destinarà a la millora de les instal·lacions esportives i cultural. S'hi inclouen el condicionament del vas de la piscina municipal, una passarel·la al camp de futbol i la renovació de la calefacció del Teatre Comarcal.

També està prevista una reforma a l'edifici Àries (100.000 euros), l'arranjament d'un tram del camí del cementiri (56.200 euros), la supressió de barreres arquitectòniques (50.000 euros), o la reforma del tram del carrer de Sant Miquel que va de la plaça de la Catedral al portal del Pont (47.000 euros).

També es preveu amortitzar crèdits per valor de 650.000 euros d'anteriors exercicis per rebaixar l'endeutament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.