Administracions

Sant Adrià té diners per reobrir el Marina Besòs

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha confirmat que durant el primer trimestre del 2017 estarà en condicions de reobrir el poliesportiu Marina Besòs, després que el ple d'aquest mes hagi aprovat un dictamen per recuperar la concessió de la instal·lació. Aquest pas és imprescindible per poder obrir de nou un equipament que està sense activitat des del 4 de novembre, quan l'empresa gestora Gimesport va lliurar al consistori adrianenc les claus de l'equipament i un document en què expressava que donava per extingida la concessió perquè no podia garantir el servei ni afrontar el pagament de les nòmines dels treballadors.

A banda de fer el pas legal, l'equip de govern de Sant Adrià ha inclòs en la proposta del pressupost del 2017 una partida de 264.000 euros que es destinarà, d'una banda, a la reforma i ampliació del sistema de protecció contra incendis i, de l'altra, a la reparació del sistema de deshumectació de la piscina. A més a més, el pressupost del 2017 també inclou les partides necessàries per garantir els serveis de la instal·lació (gas, aigua....) i assegurar la continuïtat del personal.

El Marina Besòs, inaugurat el 1992, és una de les instal·lacions emblemàtiques d'aquell moment. Ocupa una parcel·la en ple front litoral, a tocar de les Tres Xemeneies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia