Administracions

Sant Adrià busca nous veïns per a la Mina

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs busca dotze famílies que vulguin anar a viure a pisos del barri de la Mina que necessiten ser rehabilitats. Els nous veïns s'han de comprometre a fer les obres de reparació del pis per obtenir la cèdula d'habitabilitat i el certificat d'eficiència energètica corresponents, en un termini màxim de sis mesos. A canvi, no hauran de pagar cap lloguer. Això sí, són a càrrec seu la sol·licitud de la llicència d'obres, les despeses comunitàries i els impostos, com també els tributs i les càrregues sobre l'immoble, inclòs l'IBI. El contracte és per un termini de vuit anys. Després, es podrà prorrogar, any rere any, pagant ja el lloguer social que s'estableixi, fins a un màxim de cinc anys més.

Amb aquesta fórmula, l'Ajuntament de Sant Adrià posa en marxa l'adjudicació amb el procediment que es coneix com a “règim de cessió d'ús en la modalitat de masoveria urbana”. Poden aspirar a un d'aquests pisos les persones més grans de 18 anys o emancipades que estiguin inscrites al registre de sol·licitants d'habitatges amb protecció oficial del municipi. Els ingressos nets del conjunt de membres de la unitat de convivència hauran de ser superiors a 12.000 euros anuals i el límit màxim d'ingressos no ha de sobrepassar en 4,21 cops l'indicador de renda suficient de Catalunya (IRSC).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia