Administracions

municipal

Encreuament d'acusacions per contractes a les Borges

L'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, va acusar ahir el grup municipal de la CUP d'“inventant-se dades i perseguir els treballadors municipals només per voler perjudicar l'equip de govern”. Aquest dimarts, la CUP va assegurar en nota de premsa que “un 40% dels joves contractats per l'Ajuntament per a feines puntuals són familiars de regidors o treballadors municipals” durant aquest mandat. A més, assegura que els llocs de treball “no s'anuncien per convocatòria pública” i que “tots els procediments es fan per via d'urgència”.

El govern ho nega taxativament: “Els processos de contractació han estat sempre clars i transparents i els han gestionat i avalat els tècnics, la secretaria i l'interventor.” Mir afirma que “aquests darrers anys no hi ha hagut cap fill de regidor treballant eventualment ni com a personal fix municipal, al contrari que abans”. El govern destaca que el consistori ha donat feina a un 78,5% de joves en tots els seus contractes eventuals dels darrers dos anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia