Administracions

Territori

Vila-seca, contrari a un festival previst a Salou

L’alcalde qualifica de “gravíssim error” la festa Elrow, prevista a l’antiga pedrera

El Port espera diversos informes per decidir si l’autoritza

Nou enfrontament entre els ajuntaments de Salou i Vila-seca. En aquest cas, el motiu de la tensió entre els dos municipis veïns és el festival de música electrònica Elrow Family & Friends, previst pel 15 de juliol als terrenys de l’antiga pedrera del Cap Salou, en terme municipal salouenc, i en un espai que és propietat de l’Autoritat Portuària de Tarragona. El festival, que s’espera que atregui entre 15.000 i 20.000 persones, és d’iniciativa privada, però té el suport de l’Ajuntament de Salou.

Oposició

L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, va mostrar en el darrer ple, divendres passat a la nit, la seva oposició al projecte, que a l’Ajuntament preocupa especialment per l’accés, que sols es pot fer través de la Pineda (dins del terme de Vila-seca), en un moment culminant de la temporada turística i per un carrer estret i amb la presència de diversos hotels. “No em sembla bé ni el lloc ni la data”, va afirmar en declaracions recollides per Tac 12 Poblet, qui també va qualificar de “gravíssim error” la iniciativa.

LA DATA

15.07.17
Tindrà lloc
el festival Elrow, de les deu del matí a les deu de la matinada. Podria aplegar vora 20.000 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia