Administracions

Troben un home mort al maleter d’un cotxe aparcat fa dies a Sants

Els Mossos d’Esquadra estan investigant la troballa ahir d’un cadàver al barri de Sants de Barcelona, en un cas que, segons els primers indicis, podria tractar-se d’un crim. El cos va ser localitzar al migdia a l’interior del maleter d’un cotxe aparcat al carrer de Béjar. La troballa va ser possible després que alguns veïns de la zona notessin una forta ferum, si bé les alarmes es van disparar quan un d’ells, concretament el propietari del bar El Racó de l’Alfons, veiés un regueró de sang sortint d’un cotxe estacionat. Els Mossos hi van trobar un tiquet –o multa– de parquímetre que podria revelar que estava aparcat en aquell indret des del 19 de juny. A hores d’ara les investigacions se centren a confirmar la identitat de la víctima, que podria ser Eduard Ardiaca, un veí de les comarques de Lleida vist per últim cop a Albesa (Noguera) i desaparegut des de dilluns. De fet, ahir la tarda els Mossos van detenir el cunyat d’Ardiaca per la seva possible relació amb el crim.

El model del vehicle, un Volkswagen Golf, coincideix amb el del cotxe propietat del desaparegut. La policia també treballa per aclarir les circumstàncies de la mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.