Administracions

municipal

pressupostos

Aprovats inicialment els comptes per al 2018

En el ple de Castellar del Vallès que es va fer dimarts de la setmana passada es van aprovar inicialment els comptes del municipi per a l’any 2018. El consistori va aprovar inicialment el pressupost general de l’Ajuntament, que suma un total de 23.718.291,82 euros, cosa que suposa un increment total d’un 1,6% respecte a l’any anterior. La previsió d’ingressos i despeses per a l’any que ve presentada en l’últim ple es va aprovar amb un total d’onze vots favorables del grup municipal Som de Castellar-PSC i deu vots en contra dels grups d’ERC, Decidim Castellar i el PDeCAT.

Terrassa

En marxa el nou pla estratègic per a la gent gran

Redacció

L’equip de govern de l’Ajuntament de Terrassa treballa en la redacció del pla estratègic de gent gran, que servirà de guia per a les futures accions municipals relacionades amb aquest col·lectiu. Segons informava ahir el consistori, el pla tindrà en compte tres àmbits. El primer, les persones grans i el desenvolupament, centrat en un conjunt d’accions que potenciïn el reconeixement de la contribució social i cultural de les persones grans. El segon àmbit se centrarà en el foment de la salut i el benestar en la vellesa. I l’últim inclourà la creació d’entorns propicis i favorables, i es tractaran temes com ara l’habitatge.

Barcelona

Tres detinguts i dos ‘narcopisos’ tancats al Raval

REDACCiÓ

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir ahir tres persones per un presumpte delicte de tràfic de drogues i van desmantellar dos punts de venda i consum de droga, els coneguts com a narcopisos, al barri del Raval. Ambdós habitatges estan situats al número 5 del carrer Riereta i al 29 del carrer Nou de la Rambla. Després d’inspeccionar-los, els agents hi van decomissar diverses quantitats d’estupefaent i dues armes de foc detonadores. Des de principis d’any, s’han fet 27 entrades en diversos narcopisos situats al Raval, en les quals s’han detingut fins a 33 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia