Administracions

Municipal

Llavaneres destinarà 250.000 euros a ajuts socials el 2018

Sant Andreu de Llavaneres s’ha avançat i és dels primers municipis que ha aprovat el pressupost de l’any vinent, de 13,3 milions d’euros. El regidor d’Economia i Participació, Albert Sala, en va destacar les partides destinades a ajuts socials, que representen una inversió d’un total aproximat de 250.000 euros. Així es reforçaran les prestacions per assistència domiciliària, les ajudes socials a les famílies més necessitades i les beques menjador, per a les quals es destina una partida de 57.700 euros. Les polítiques socials s’ampliaran l’any que ve amb quatre habitatges que es posaran a disposició dels serveis socials per cobrir les necessitats per a persones en risc d’exclusió social.

Pel que fa a inversions, el pressupost destina 250.000 euros per a millories en clavegueram, el servei d’aigua potable municipal i manteniment de vials. L’equip de govern ha inclòs les propostes guanyadores del pressupost participatiu, valorades en 100.000 euros. L’any vinent també es destinaran 65.000 euros per a la creació de tres noves places i la reorganització del personal a diferents àrees de l’Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia