Administracions

Solsona destinarà 400.000 euros a inversions el 2018

L’Ajuntament de Solsona debatrà avui al vespre un pressupost per al 2018 de 8,9 milions d’euros, que suposa un increment d’un 2,37% respecte al 2017. Les inversions es mantindran en 400.000 euros. Destaquen les destinades al manteniment i la millora de les instal·lacions municipals (Teatre Comarcal, sala polivalent i equipaments esportius), el manteniment de camins i la xarxa d’abastament d’aigua, així com el capítol de 50.000 euros reservat al pressupost participatiu. Pel que fa a despeses corrents, augmenten les partides d’Urbanisme i Obres, Medi Ambient, Educació, Cultura, Salut, Esports, Comunicació i Participació Ciutadana, mentre que disminueix la de Promoció Econòmica per la reducció d’accions formatives del Servei Connectem. La resta es mantenen. El regidor d’Hisenda, Ramon Xandri, qualifica el pressupost de “responsable”. En el mateix ple es portarà a aprovació una modificació de crèdit de 202.163 euros. El gruix més important d’aquesta despesa correspon a la remodelació del tram inferior del carrer de Sant Miquel (117.626 euros), els treballs de la qual es preveuen començar a mitjan desembre. La via es pavimentarà seguint la tipologia urbanística dels carrers de l’entorn, com el de Sant Llorenç: s’aixecarà tot el paviment actual, se n’eliminaran les voreres, s’adequaran els serveis, s’hi col·locaran llambordes de pedra al centre, i lloses als laterals.

En el ple, l’últim d’aquest any, també s’hi farà un debat sobre el reglament municipal de govern obert i participació ciutadana, un any després d’haver-ne redactat el primer esborrany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.