Administracions

El carrer que travessa Pals serà només d’un sol sentit

Les obres s’iniciaran dilluns i preveuen reordenar el carrer Enginyer Algarra, que la Generalitat ja ha cedit, per millorar la seguretat i l’espai per als vianants

La contundent millora del carrer Enginyer Algarra de Pals, impulsada per l’equip de govern de Junts per Pals-Acord Municipal i el PDeCAT, s’iniciarà aquest dilluns i permetrà convertir-lo en una via d’un sol sentit –ara és de dos–. El vial travessa el nucli i fins ara tenia tipologia de carretera (Gi-650A). Ara ja està cedit.

L’alcaldessa de Pals, Sílvia Monar (Junts per Pals -AM), creu que aquesta actuació era una necessitat i que ajudarà a la vialitat de la zona en tots els sentits. El més important per Monar és poder fer que el carrer tingui una bona visibilitat i accessibilitat. El projecte d’ordenació de la circulació i l’estacionament dels carrers Enginyer Algarra, dels Horts i Abeurador ha de permetre optimitzar l’ús de l’espai per part de vianants i vehicles i facilitar l’accés als comerços i habitatges de la zona.

Els treballs tindran una durada aproximada de dos mesos i comportaran afectacions en la circulació i l’estacionament dels carrers implicats. Amb tot, les obres s’aturaran del 23 de desembre al 7 de gener amb l’objectiu de no interferir en el funcionament diari dels comerços i els veïns durant el període nadalenc.

L’actuació consistirà en la creació de diverses places d’estacionament amb limitació horària, la delimitació de zones de càrrega i descàrrega i la instal·lació d’elements de pacificació del trànsit, com ara bandes i senyals de limitació de la velocitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia