Administracions

Sant Gregori incrementa del 5,5% el pressupost per al 2018

L’Ajuntament de Sant Gregori ha aprovat el pressupost per al 2018, amb un increment del 5% respecte del de l’any anterior. Concretament, el pressupost és de 3.661.048 euros i entre els ingressos més destacats pel consistori hi ha l’increment de l’IBI de l’autopista. Pel que fa a l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres, també es preveu un increment dels ingressos del 3,05% a causa del ritme de noves construccions i reformes d’habitatges a municipi.

Pel que fa a les inversions previstes per a l’any que ve, que sumen 221.000 euros, hi ha la reforma dels vestidors de la piscina municipal (50.000 euros), la milloria d’un pati de la llar d’infants Els Escarlets (20.000 euros), la renovació de les calderes i acumuladors d’aigua del pavelló municipal (54.000 euros), amb una part subvencionada, la compra d’un vehicle per a la brigada municipal (23.000 euros), i una partida de 20.000 euros per al pressupost participatiu. L’alcalde, Quim Roca, va valora com a positiu el fet que el pressupost s’incrementi, ja que garanteix el bon funcionament dels serveis, equipaments i activitats. No descarta que es puguin fer més inversions de les pressupostades finançades amb el romanent de tresoreria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia