Administracions

Més de vint propostes per votar a Hostalric

El pressupost participatiu ja es podrà votar de l’11 al 18 de desembre

L’Ajuntament d’Hostalric ja ha posat en marxa les votacions per decidir quines propostes es duran a terme en el marc del pressupost participatiu del 2018, i els veïns podran votar entre l’11 i el 18 de desembre entre un total de 24 propostes. La novetat d’aquest any és que, a més de votar pel sistema d’urna tradicional situada a l’ajuntament, també es podrà fer mitjançant l’aplicació gratuïta Hostalric és Smart.

Es tiraran endavant les propostes més votades, fins a arribar al màxim que l’Ajuntament hi preveu destinar, que són 60.000 euros. La voluntat de l’Ajuntament és continuar amb el mecanisme de participació ciutadana, convidant els veïns i veïnes a decidir quines propostes volen que es facin realitat. Poden votar les persones més grans de setze anys, empadronades a Hostalric. El cost previst de les propostes oscil·la entre els 2.000 euros que costaria adaptar la vorera a la zona de sortida de l’aparcament davant les escoles per evitar els corriments de terres i els 60.000 que costaria arreglar la baixada des del Portal de les Hortes fins al Molí. També hi ha propostes per fer una xarxa de camins escolars, equipar una part del municipi amb zones wifi i fer itineraris d’entrenament de carrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.