Canyelles instal·larà 90 plaques fotovoltaiques a la sala multicultural

L'Ajuntament de Canyelles rebrà 432.000 euros del fons estatal per a l'ocupació i la sostenibilitat local. El govern local (PSC, CiU i ICV) ha presentat set projectes a la convocatòria, tres dels quals s'emmarquen en l'àmbit de la sostenibilitat i l'eficiència energètica, i quatre més se centren en les millores dels equipaments socials.

L'Ajuntament preveu destinar la inversió a connectar una part del clavegueram al col·lector general, millorar el sistema d'aigua calenta de l'edifici de la zona esportiva amb la instal·lació de plaques solars i instal·lar 90 plaques fotovoltaiques a la sala multicultural. Altres actuacions preveuen millorar l'accessibilitat al municipi, així com adequar l'antiga escola per traslladar-hi l'actual local adreçat als joves.

Finalment, l'equip de govern també aposta per millorar el local social de Can Dori i instal·lar megafonia a la sala de plens de l'ajuntament. A diferència del fons estatal d'inversió del 2009, en la convocatòria d'enguany els ajuntaments poden destinar fins al 20% dels diners al finançament de la despesa corrent que tingui una finalitat social, així com a les polítiques socials, que engloben l'àmbit de l'educació, la sanitat, el treball i els serveis socials.

Segons el govern local, el fons «suposarà un important estímul de l'economia i del treball, igual que ho ha estat el fons del 2009».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.