Administracions

Crítiques per la deixalleria que es farà a Verges

L’oposició diu que el govern la volia fer en un espai no previst en el POUM

Els grups del PDeCAT i d’ERC, a l’oposició a l’Ajuntament de Verges, critiquen l’equip de govern, de la CUP, per haver planificat fer una petita deixalleria en un solar que no està qualificat com d’equipaments. L’oposició també amplia les seves crítiques a la solució de l’equip de govern, que, segons l’acord de junta de govern, dona un ús provisional de l’espai. Segons el PDeCAT i ERC, aquesta provisionalitat té sentit quan els terrenys són privats i l’Ajuntament en pot controlar el temps, de manera que s’estableix un període de provisionalitat, i aquest, sostenen, no és el cas: “En realitat el que es fa és una trampa, que la llei d’urbanisme certament permet, de considerar el projecte provisional fins al nou POUM.”

L’alcalde de Verges, Ignasi Sabater, admet l’error inicial perquè no es fa saber detectar que amb el temps hi havia hagut una modificació puntal en aquest sector. Tot i aquest error Sabater, que puntualitza que aquesta no és la manera de fer del govern, afirma que la solució que s’ha trobat és “impecable tècnicament”. Ara s’han analitzat les possibles ubicacions, s’ha mirat com realitzar la millor opció, s’ha justificat tècnicament i , per tant, es “considera que és viable i autoritzable provisionalment”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia