Administracions

El PSC vol un pla per al barri sud de la Bisbal

Amb els anys les zones comunes s’han anat degradant notablement

El grup municipal Independents per la Bisbal-PSC-CP ha presentat una moció per instar l’equip de govern a elaborar i aprovar un pla integral del sector sud que englobi diversos àmbits, com ara urbanisme i habitatge, educació, salut, medi ambient o economia i treball.

El portaveu del grup municipal d’independents per la Bisbal-PSC, Òscar Aparicio, a l’oposició, explica que “en els darrers anys i a causa del fet que el pla de barris es va pensar exclusivament per al nucli antic, la majoria d’inversions de la ciutat han obviat el sector sud de la ciutat”. El sector sud de la Bisbal, prop del final de la trama urbana, a finals dels anys setanta va tenir un gran creixement urbanístic i moltes famílies d’arreu del país varen establir-hi el seu habitatge en grans blocs de pisos construïts per cooperatives que disposaven de jardins i espais comuns. Aquests espais són especialment els pisos de la Pau, Talaia, Sant Francesc i Mas Quinto.

Un espai degradat

Amb el pas del temps aquestes zones comunes que eren privatives dels immobles esmentats s’han anat degradant per falta de manteniment. La tipologia dels propietaris, gent de classe humil i treballadora, l’incivisme d’algunes persones i l’alt cost de manteniment han fet que l’estat de l’espai es degradés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.