Administracions

La plantilla deFCC vol fer vaga d’escombraries a Pals per Setmana Santa

La plantilla del centre de treball de FCC a Pals, encarregada de la neteja viària, de platges i recollida d’escombraries, ha anunciat que farà sis dies de vaga durant la Setmana Santa, entre el 17 i el 22 d’abril, i amenaça amb una aturada indefinida a partir del 15 de juny “si continua la situació de bloqueig de la negociació del conveni col·lectiu”. El mes de setembre passat es va constituir la mesa i es van iniciar les negociacions del conveni col·lectiu d’empresa al centre de treball. La resposta de l’empresa a les demandes del sindicat UGT va ser que, amb vista a l’inici d’una nova concessió, no s’obriria cap negociació de conveni fins que no se sabés el nou adjudicatari.

El concurs roman encallat, amb nova empresa adjudicatària però un recurs pendent de resoldre’s que impugna el procés selectiu, i davant l’allargament de la situació de punt mort, els 15 treballadors reclamen que s’agilitin les converses, amb FCC, i la implicació de l’Ajuntament per negociar millores laborals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia