Administracions

Aparten del servei un agent de la policia local de Cassà

Després d’un atropellament va donar positiu en la prova d’alcoholèmia

L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha apartat del servei, com a mesura cautelar, un agent de la seva policia local, arran de veure’s implicat en un atropellament a Palamós, dijous de la setmana passada. La mesura, que té una duració indefinida, també inclou l’obertura d’un expedient disciplinari a l’agent per una falta molt creu. A més, el consistori estudia presentar-se com a acusació davant els tribunals que abordin aquest cas mitjançant els serveis jurídics municipals.

Els fets van tenir lloc dijous passat. El conductor d’un cotxe, un Ford Fiesta, va provocar un accident, a primera hora de la tarda, quan va atropellar una dona de 45 anys en un pas de vianants de l’avinguda de Catalunya de Palamós. L’individu no es va aturar i, després de ser interceptat per la policia local, va donar positiu en la prova d’alcoholèmia que li van practicar. La víctima de l’atropellament la van portar a l’hospital de Palamós per atendre-la de cops i contusions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia