Administracions

L’obra de l’últim tram del passeig de Platja d’Aro, a concurs

L’Estat publica la convocatòria per a la redacció de la tercera fase, per connectar el nucli amb el Port d’Aro

La direcció general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar ha tret a concurs la redacció del projecte de l’última fase del passeig marítim de Platja d’Aro. Amb la publicació al BOE, l’Estat posa fil a l’agulla a una vella reivindicació del municipi. Aquest projecte, segons explica l’alcalde, Maurici Jiménez (PSC), permetrà tancar aquesta obra, per la qual han passat diversos consistoris i governs, i connectar el nucli amb el Port d’Aro, salvant a més el Ridaura, amb una passarel·la.

Les últimes reunions

El setembre de l’any passat, una delegació del llavors govern, encapçalada per l’alcalde, Joan Giraut, i els tinents d’alcalde Josep Maria Solé i Maurici Jiménez, es va reunir amb la directora general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar estatal, Ana María Oñoro, per mirar d’encarrilar el final del passeig marítim entre la desembocadura del riu Ridaura i el Port d’Aro. A més del traçat pendent, van posar sobre la taula l’emplaçament d’una passarel·la lleugera perquè vianants, ciclistes –i ambulàncies, en cas d’emergència– puguin salvar el curs fluvial, una aspiració que acumula anys d’espera en calaixos. En aquell moment, la delegació de l’Ajuntament va aconseguir esgarrapar el compromís que la redacció del projecte inicial, valorada en 80.000 euros, es pogués incloure en les partides de despesa corrent de l’Estat i que sortís a subhasta abans de final de l’any passat. Finalment, la redacció del projecte s’ha desencallat ara, amb la publicació del concurs al BOE.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia