Administracions

Els comptes participats de Cassà reben 929 vots

En els pressupostos participatius de Cassà de la Selva d’aquest any han votat 929 persones, una xifra que representa més d’un 10% dels cassanencs amb dret a vot en la consulta –els empadronats majors de 16 anys–. La proposta guanyadora, amb 425 suports, gairebé la meitat del total, ha estat la instal·lació de nous elements de joc als patis de les escoles públiques de Puig d’Arques i Aldric. L’Ajuntament de Cassà destinarà 22.000 euros a la realització d’aquest projecte, que s’executarà durant el 2020.

Els altres dos projectes escollits s’han triat tenint en compte que la suma dels pressupostos no podia superar els 61.000 euros. Això ha fet que la segona proposta que es durà a terme sigui la millora del parc de l’Estació, la quarta proposta més votada amb 215 vots i un cost de 24.000 euros.

L’última proposta que es farà serà la millora del mobiliari de les pistes poliesportives existents a l’aire lliure, la novena més votada amb 124 vots i un cost de 15.000 euros.

Algunes de les propostes que han quedat fora han estat la millora de la il·luminació dels passos de vianants, que ha estat la segona proposta més votada amb 342 vots i un cost de 55.000 euros, o l’eliminació de les barreres arquitectòniques a la rambla Onze de Setembre, en tercera posició amb 247 vots i un cost de 60.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia