Administracions

ERC i Avancem refan el cartipàs a Calonge sense Republicans

L’equip de govern de Calonge i Sant Antoni s’ha reorganitzat per continuar treballant després de l’anunci de la sortida del regidor Norbert Botella (Republicans), que fins ahir tenia les competències de Turisme i Medi Ambient.

Així, amb el nou repartiment de les àrees de Botella entre la resta de membres del govern, d’ERC i Avancem, l’alcalde, el republicà Miquel Bell-lloch, assumeix Turisme, mentre que la primera tinent d’alcalde, Elisenda Pérez (Avancem), durà Medi Ambient. La reorganització també implicarà altres canvis, de manera que la regidoria d’Igualtat, fins ara en mans d’Elisenda Pérez, passarà a Carla Rebull (ERC). D’altra banda, Comerç, fins ara de Rebull, l’assumirà Salvador Miquel (ERC). Pel que fa a les tinències d’alcaldia, n’hi haurà cinc: a més de la primera per a Pérez, la segona serà per a Carme Viñas; la tercera, per a Carme Rebull; la quarta, per a Elena Serra –totes tres d’ERC–, i la cinquena, per a Josep Abellí (Avancem), que manté Ensenyament, Cultura i Festes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia