Administracions

Roquetes aprova un pressupost «auster» i «de contenció de la despesa»

El ple de l'Ajuntament de Roquetes ha aprovat, amb el vot favorable de l'equip de govern i el vot en contra de l'oposició (PSC), el pressupost municipal per a l'any 2010. L'equip de govern va justificar aquest endarreriment pel retard en la confirmació de la subvenció de la Secretaria general de l'Esport (840.000 euros), de la qual depenia acabar les obres de la infraestructura més important d'aquesta legislatura: el pavelló poliesportiu, que serà inaugurat aquest estiu.

El pressupost puja a 8.465.571,62 euros, un 15% menys que el del 2009, el que representa 1,5milions d'euros menys. Segons el regidor d'Hisenda, Jordi Baucells, es tracta d'un pressupost «auster» i «de contenció de la despesa». Tot i això, Baucells va destacar que el govern local manté el compromís de no disminuir la inversió al municipi i la tendència de la política social engegada fa tres anys. Així es mantenen les partides per a l'adquisició de sòl per a habitatge protegit o la rehabilitació de l'edifici de l'antic ajuntament. També continuaran les obres de la millora de la xarxa d'abastiment d'aigua potable, o la urbanització dels antics terrenys d'IMSSA-TAMSA al raval de Cristo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia