Administracions

Castelló escull el projecte per rehabilitar la sala municipal

Aquesta setmana ja es coneixerà el resultat de la tria entre tres opcions

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries va obrir –el setembre del 2020– a concurs la redacció del projecte i la direcció d’obres per rehabilitar la sala municipal amb la finalitat de destinar-la a usos turístics, culturals i veïnals. D’aquell concurs van sorgir una quarantena de propostes de què, després de l’anàlisi i el filtratge fet per part d’un jurat especialitzat, han resultat finalistes tres projectes d’arquitectura: 3 al descobert, Escenes i Pàtina. Aquesta setmana vinent, ja se sabrà el guanyador.

Es tracta de l’antiga església del convent de Sant Domènec, dels segles XVI-XVII, que durant la Segona República es va adequar com a sala de festes de la vila. Posteriorment, als anys vuitanta del segle XX, es va fer una altra rehabilitació, també com a sala municipal. Ara, l’Ajuntament vol convertir-la en una sala amb les característiques idònies per acollir funcions de teatre, petits concerts i conferències, entre d’altres. L’obra representa una millora important per al municipi, ja que, ara mateix, no es disposa d’un espai amb l’equipament per desenvolupar-hi aquest tipus d’activitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia