Administracions

L'Ajuntament de Gandia demana a la Generalitat que desbloquetge el Palau de Justícia

A la moció presentada es demana al govern estatal que cree el jutjat número 4 d'instrucció

La Junta de Govern Local ha aprovat la presentació d'una moció al proper Plenari per demanar a la Generalitat Valenciana que reactive els projectes que hi ha previstos en aspectes de Justícia a Gandia i que, actualment, es troben bloquejats.

Es tracta, per una part, del Jutjat número 6 de primera instància que va aprovar el Ministeri de Justícia, però que la Generalitat no té previst dotar pròximament malgrat ser un dels 21 jutjats que havia compromès per a aquest any.

Així, la moció demana que es dote i pose en marxa aquest jutjat el més aviat possible per donar resposta a les necessitats de la demanda judicial.

Per altra part, la moció insta a la Generalitat a que també pose en marxa el Palau de Justícia de Gandia, que està projectat per a la zona de Santa Anna i que, també es troba paralitzat. Aquest projecte compta amb un pressupost que ja es va aprovar pel Consell i que ronda els 15 milions d'euros. A més, l'Ajuntament de Gandia ja ha cedit els terrenys necessaris però el projecte es troba paralitzat per la Generalitat Valenciana.

Per últim, aquesta moció també instarà al Govern d'Espanya per a que cree el Jutjat número 4 d'instrucció a Gandia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.