Administracions

sant andreu de llavaneres

Congelen els impostos i taxes per segon any

L'Ajuntament de Llavaneres va decidir congelar, per segon any consecutiu, els impostos i les taxes municipals inclosos a les ordenances fiscals per a l'any 2011. La mesura va tenir els vots a favor de l'equip de govern –CiU–¸ en minoria, i dels grups de l'oposició PP i ERC. Per la seva banda, la resta de l'oposició, SOS, Gent i el PSC, s'hi van abstenir. L'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera (CiU), va assegurar que “amb aquesta decisió es vol ajudar les famílies i fomentar la contenció pública dins l'Ajuntament”.

D'altra banda, els tres grups que es van abstenir van raonar la seva decisió criticant “les formes” que havia utilitzat el govern per anunciar la congelació de les taxes i impostos pel 2011. I és que les tres formacions van retreure al govern que anunciés a la pàgina web de l'Ajuntament la congelació de les taxes i impostos estant en minoria sense haver-ho sotmès encara a votació pel ple municipal. Tot i votar a favor de congelar els impostos, el regidor d'ERC, Joan Móra, també ho va criticar. A més, el portaveu de Gent, Joan Rubal, es va mostrar partidari “d'haver pujat l'IBI a aquells que més tenen”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.