Administracions

Llavaneres

El Síndic supervisarà l'activitat de l'Ajuntament

L'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera (CiU), i el síndic de greuges de Catalunya, Rafael Ribó, van signar ahir un conveni de col·laboració per tal d'oferir una millor atenció als habitants de Sant Andreu de Llavaneres pel que fa a la defensa dels seus drets en l'àmbit local. El conveni estableix que el Síndic ha d'oferir a l'Ajuntament una supervisió singular de la seva actuació.

Aquesta actuació es concretarà, d'una banda, en la tramesa a l'Ajuntament d'un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades referents al municipi i una estadística de les consultes provinents de persones i d'entitats del municipi que s'hagin atès al Síndic. D'altra banda, el Síndic també podrà assistir a un ple municipal per exposar i debatre l'informe esmentat. Ribó va agrair a l'Ajuntament la seva predisposició a col·laborar amb el Síndic de Greuges. Llavaneres es converteix en el segon municipi del Maresme, després de Canet de Mar, que aprova aquest conveni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.