Administracions

Foment de Construccions i Contractes opta a constituir la nova empresa mixta de serveis urbans de Gandia

Assumeix uns 8 milions d'euros de participació en bens i planteja un cànon anticipat superior als dos milions d'euros

L'empresa Foment de Construccions i Contractes, ha estat l'única empresa que ha plantejat a l'Ajuntament de Gandia una oferta per a la constitució de la nova empresa mixta de serveis urbans. Així, el passat divendres 26 de novembre es va constituir la Mesa de Contractació per atendre l'oferta i finalment acceptar-la.

Ara, una Comissió Tècnica analitzarà en detall l'oferta per veure si s'ajusta als paràmetres del plec de condicions. Si es així, tornarà reunir-se la Mesa de Contractació per elevar a la Junta de Govern Local la decisió.

FCC ha plantejat per a 2011 un cost del servei que permet estalviar al municipi uns 300.000 euros amb una revisió de reducció de despesa per a 2013 de més de 100.000 euros. Per altra banda, segons s'ha explicat, la proposta de constitució de l'empresa suposa una participació municipal del 35%, mentre que FCC pagarà uns 8 milions d'euros per la recepció de béns municipals que haurà d'utilitzar, desprès de la constitució de la nova empresa de serveis urbans.

FCC ha estat l'única empresa que ha optat a participar en la creació de la nova empresa mixta de serveis urbans de Gandia plantejant, així mateix, l'aportació d'un cànon anticipat per la concessió superior als 2 milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.