Administracions

Taula del sénia

La Mancomunitat tindrà 5,3 milions de pressupost

La Mancomunitat de la Taula del Sénia ha aprovat el pressupost per al 2011, que puja a 5,3 milions d'euros, una xifra significativament inferior a la del 2010, a causa de la crisi i també pel fet que alguns dels programes oberts, com ara la inversió en camins rurals, s'han anat acabant. Ara bé, l'entitat, que aglutina prop d'una trentena de municipis situats a la frontera entre Catalunya, el País Valencià i l'Aragó, ha aconseguit una subvenció de 4 milions d'euros del Ministeri de Medi Ambient, Rural i Marí, que farà servir per continuar la millora dels camins rurals, a banda d'obrir una línia de subvencions per a les empreses i els ajuntaments que contracten titulats universitaris.

En l'última assemblea de l'entitat, celebrada a finals de la setmana passada al municipi de Rossell, a banda dels pressupostos també es va aprovar la incorporació de dos nous pobles del Maestrat: Sant Rafel del Riu i Herbers, i també el canvi en la presidència de la Mancomunitat. Així, el nou president de l'entitat és l'alcalde de Vallibona, Juanjo Palomo, en substitució de l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.