Administracions

deltebre

L'Ajuntament retalla un 37% el pressupost municipal

El ple de l'Ajuntament de Deltebre va aprovar ahir el pressupost municipal del 2011, que serà de 10,7 milions d'euros, un 37,4% inferior al d'enguany. Una retallada que es deu a la reducció del capítol d'inversions, que serà de només 1 milió d'euros, i a l'esforç en la contenció del capítol de béns corrents i serveis.

La regidora d'Hisenda de l'Ajuntament de Deltebre, Sònia Bertomeu, va insistir en “l'esforç inversor” que s'ha fet aquesta legislatura i va destacar que al pressupost del 2011 es preveuen les principals inversions que han de posar “punt i final” a l'actual mandat.

Els grups de l'oposició, CiU, PSC i PP, van votar en contra del pressupost del 2011 i van criticar que s'hagi fet un pressupost pensant en les eleccions municipals, més que un pressupost adequat a les necessitats de l'Ajuntament deltebrenc.

Inversions

Del capítol d'inversions cal destacar els 439.777 euros que s'invertiran en la pavimentació de carrers, gràcies a una subvenció extraordinària del PUOSC 2011, que permetrà l'arranjament de 32 carrers de la població. També s'invertiran 120.000 euros a millorar la carretera d'accés a Riu-mar i la resta d'inversió es destinarà sobretot a la millora de les instal·lacions esportives municipals i a l'obra del Centre de Tecnificació de la Piragua que s'ha de construir a les actuals instal·lacions de l'Associació Esportiva Xino Xano. Aquesta última obra és plurianual i la major part de la inversió anirà a càrrec del pressupost del 2010.

D'altra banda, al 2011 s'acabaran d'executar obres com les de la urbanització Riumar i la urbanització dels carrers Sant Miquel i Riu Llobregat, i s'iniciarà l'execució del casal de l'esport i de les obres de renovació del centre comercial de la Cava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.