Administracions

Sant Quirze del vallès

Subvenció per millorar Can Casablanques

L'Ajuntament de Sant Quirze ha estat l'únic de les comarques barcelonines que ha rebut un ajut de 18.000 euros de la Diputació per posar en marxa el projecte de millora del polígon industrial de Can Casablanques, que el consistori va presentar al programa Mentor Polígons.

Concretament, es tracta d'un ajut per pagar 150 hores d'assistència tècnica per part d'una consultora especialitzada per dissenyar el pla de millora de la competitivitat previst arran de la modificació urbanística als terrenys de la vella planta de refrescos Cobega.

El primer tinent d'alcalde, Antoni Rebolleda, ha celebrat que la subvenció “reforça l'aposta perquè el sector esdevingui un centre neuràlgic empresarial i que, alhora, sigui compatible amb un entorn amable on, a més d'empreses, hi haurà habitatge públic i espais verds”. En la mateixa línia, l'alcaldessa, Montserrat Mundi, ha destacat que “un dels objectius prioritaris és modernitzar i impulsar l'activitat econòmica del municipi” i “el fet que Sant Quirze sigui l'únic municipi de la demarcació de Barcelona al qual s'ha concedit l'ajut, cosa que demostra la molt bona feina que es fa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.