Administracions

tiana

Compte enrere per a l'estrena del centre cívic a l'antic escorxador

L'equipament, que ha estat subvencionat per l'Ajuntament, la mancomunitat i la Generalitat, s'inaugurarà d'aquí a un mes

El centre cívic i cultural de Tiana (CCCT) està a punt d'obrir les portes. Ho farà el 20 de març que ve, en un acte obert a la ciutadania que permetrà veure la transformació de l'antic escorxador de la vila en un espai de formació i difusió artística. Aleshores es posarà en funcionament la primera fase d'un projecte que convertirà la zona en un nou centre per al municipi.

L'alcalde, Emili Muñoz (Gent), va qualificar ahir l'equipament de “lloc modèlic, auster, però d'una elegància i de molt valor cívic per la seva utilització”, ja que disposarà d'aules de formació artística, sales d'assaig musical i una ludoteca, així com altres espais de creació artística i una plaça. L'alcalde va fer aquestes valoracions aprofitant la presència del vicepresident de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor. I és que l'organisme ha aportat 400.000 euros en l'execució d'aquest projecte cultural. “És una mostra més del benefici de pertànyer a la mancomunitat”, va dir l'alcalde de Tiana. La resta d'inversió ha anat a càrrec de la Generalitat, que hi ha aportat 600.000 euros, i del mateix Ajuntament, amb una partida de 300.000 euros. Muñoz també va recordar que la mancomunitat ha invertit en el municipi 750.000 euros des del 2007, diners que han permès tirar endavant projectes com ara la renovació de la xarxa d'enllumenat de Tiana.

LA XIFRA

750.000
euros ha invertit la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana en aquest mandat a Tiana.

LA DATA

20.03.11
L'Ajuntament inaugurarà el centre cívic i cultural de Tiana amb un acte obert a la ciutadania.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.