Administracions

CASTELLAR DEL VALLÈS

La Seu Electrònica inclou l'accés a 61 indicadors de transparència

L'Ajuntament de Castellar del Vallès ha posat en marxa la Seu Electrònica, un nou espai al web municipal, que substitueix l'antic apartat anomenat Ajuntament, que concentra tots els serveis telemàtics que ofereix el consistori. Un és la Carpeta Ciutadana, que es va presentar la setmana passada i que permet portar a terme qualsevol tipus d'interacció amb l'administració de manera no presencial. Tot i això, també n'hi ha d'altres, entre els quals destaquen l'accés a informacions com ara el pla d'actuació municipal, les ordenances i reglaments, el perfil del contractant, el planejament urbanístic, l'oferta pública d'ocupació o el pressupost municipal. També es tornen a publicar els acords de junta de govern d'interès general, eliminant-ne les referències a dades personals.

Una altra novetat és l'E-tauler, que engloba els edictes que se solen penjar a les oficines d'atenció ciutadana i que, per tant, fins ara eren de difícil consulta. També hi ha inclosos edictes d'altres administracions que requereixen exposició pública. En el futur s'eliminaran les impressions en paper.

Finalment, i a instàncies del ple, hi ha inclòs un apartat de transparència municipal amb 61 indicadors. El consistori ha agafat de referència els requisits que marca l'índex de transparència dels ajuntaments per als 110 consistoris més grans de l'Estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.