Administracions

mollerussa

L'Ajuntament deu 7,8 milions d'euros a proveïdors

I el deute financer es troba en 13,5 milions d'euros, segons l'auditoria demanada pel govern de CiU i ERC

L'alcalde Marc Solsona va desvetllar ahir unes poques dades de l'auditoria econòmica demanada pel govern de CiU i ERC en el moment d'assumir el càrrec, el gener passat. A 31 de desembre del 2010 la situació financera era de 13,5 milions de deutes i 6,7 milions en factures per pagar als proveïdors. Amb data d'1 d'abril, als proveïdors se'ls hi deu 7,8 milions d'euros en 4.467 factures per pagar, segons va comunicar l'alcalde a través d'una nota de premsa.

L'alcalde donarà compte d'aquestes xifres en el ple que se celebrarà aquest vespre, el darrer del mandant. En aquest ple es renovaran dues operacions de crèdit a mig termini per valor d'un milió d'euros.

La xifra de 7,8 milions d'euros de factures per pagar queda molt lluny dels 4,2 milions d'euros del crèdit proposat pel govern anterior a finals de l'any passat i que l'oposició de CiU i ERC van rebutjar, fet que va provocar la dimissió en bloc del govern. Amb aquell crèdit el govern del PSC volia donar resposta a les factures pendents amb data anterior a abril del 2010. Ara, un any després, la xifra s'ha acumulat fins a gairebé el doble d'aquella quantitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.