Administracions

vilassar de dalt

Godàs (GEVD) s'ocuparà també d'Urbanisme

El nou cartipàs vol reforçar la sensació d'etapa nova a Vilassar

Importants canvis en l'organització política de Vilassar de Dalt: a banda de la incorporació d'Opció per Vilassar al govern i l'arribada de Xavier Godàs (GEVD) a l'alcaldia, al cartipàs destaquen relleus notables en algunes carteres. Ferran Lorca (GEVD) deixa de fer-se càrrec d'Hisenda i ara serà el responsable de Serveis Generals i Seguretat, i el primer tinent d'alcalde, Benet Oliva (OxV), serà qui assumeixi ara les regnes econòmiques del municipi.

L'alcalde Godàs assumeix també les carteres d'Urbanisme, Habitatge i Participació Ciutadana, i Xavier Yelo (ERC) continua al capdavant de Cultura, però deixa Festes, que passa a les mans de Joan Adell (PSC), i Esports i Joventut, en favor d'Imma Ninet (OxV). El socialista també conserva Medi Ambient i, per la seva banda, la independent assumeix, a més, Via Pública. Finalment, Maria Lluïsa Ruhí es fa càrrec de les polítiques de Serveis Socials i Educació. Godàs explica que es vol reforçar la idea d'“etapa nova” i, per això, hi ha força canvis de carteres. L'organització s'aprovarà en el proper ple, incloent-hi les dedicacions, i també els sous, que no variaran, segons l'alcalde.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.