Administracions

Silla acull joves estudiants en pràctiques aquest estiu

Se situa dins del marc del programa “La Dipu et beca” i té previst atendre una vintena de joves

L'Ajuntament de Silla ha sol·licitat a la Diputació de València l'adhesió al programa “La Dipu et beca”, pel qual 20 estudiants majors de 18 anys podran realitzar pràctiques formatives durant els tres mesos d'estiu en diferents departaments municipals. Aquest programa dóna als estudiants la possibilitat de posar en pràctica allò que han aprés en els seus corresponents cicles formatius o carreres universitàries.

Serafín Simeón, junt amb els regidors Carlos Primo, Visi Carrión, Amada Garrido i Marcos Zaragozá, han rebut els 20 becaris que el dia 1 de juliol comencen la seua beca a l'Ajuntament de Silla. Les àrees municipals en què els estudiants podran realitzar les seues pràctiques són: Esport, Serveis Socials, Arxiu Municipal, Biblioteca, Cultura, Alcaldia, Promoció Econòmica, Intervenció, Contractació i Habitatge.

Cada beca està dotada en un import de 500 euros bruts mensuals que es pagaran en períodes vençuts. El període de duració comença l'1 de juliol de 2011 i finalitza, com a màxim, el 30 de setembre de 2011. La participació dels becaris en aquest programa és de caràcter formatiu. Seran els tutors o les tutores els que organitzen les activitats de formació del personal becari i els distribuïsquen el seu temps de dedicació que serà, com a mínim, de 20 hores setmanals, les quals hauran de realitzar-se tot depenent del règim de funcionament del centre on es realitza la beca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.