Administracions

els nous ajuntaments

L'Ajuntament monocolor de Molló ja té cartipàs

L'exalcalde és la mà dreta de Josep Coma, un dels alcaldes més joves del Ripollès

L'alcalde de Molló, Josep Coma, ja té el cartipàs del seu equip de govern monocolor convergent en marxa. Els set regidors de CiU s'han repartit les àrees de responsabilitat de manera proporcional. En tenen entre cinc i set. Coma, a part de l'alcaldia, assumeix les àrees de Presidència, Comunicació, Participació Ciutadana, Relacions Institucionals, Afers Extramunicipals i Règim Intern; el fins ara alcalde, Lluís Pairó, ha assumit les responsabilitats de Governació, Justícia i Seguretat, Ciutadania, Hisenda i Finances i Pressupost.

Elena Llongarriu té les àrees de Treball i Indústria, Comerç, Consum i Artesania, Turisme, Fires, Emprenedoria i Iniciatives Locals i Noves Tecnologies i Societat de la Informació; Jordi Aspar té cura de Residus, Aigua, Sanejament i Salut Pública, Serveis Municipals, Equipaments Públics i Veïnats, i Pere Sunyer, de Transports i Mobilitat, Obres Públiques, Planificació Territorial, Urbanisme i Habitatge.

I, finalment, Teresa Buixeda assumeix les àrees d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Caça, Boscos, Medi Ambient i Sostenibilitat, i Mireia Solé, les de Salut, Benestar Social i Família, Cultura, Festes, Esports, Ensenyament, Joventut i Igualtat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.