Administracions

El Bloc d'Alaquàs reclama uns pressupostos participatius

Reclama a l'equip de govern el disseny i aplicació de mesures que permeten a la ciutadania d'Alaquàs participar en el procés de confecció de les partides pressupostàries

El regidor del Bloc-Els Verds d'Alaquàs, Vicent Forment, ha anunciat que presentarà una moció en el pròxim ple ordinari de juliol, per impulsar la posada en marxa dels pressuposts participatius a la vila.

Forment ha manifestat que en les democràcies actuals és comú que els ciutadans i ciutadanes es senten cada vegada més allunyats de la vida política, i es per això que des de la coalició pensen que cal avançar cap a una nova democràcia que tinga en compte la ciutadania d'una forma més constant, per fer de la política una activitat més propera, amb experiències de participació que possibilite la influència de la ciutadania en la definició de les prioritats pressupostàries en la inversió municipal.

Per als econacionalistes d'Alaquàs, s'ha de fomentar al més prompte possible aquests valors i per a açò en els pressupostos de 2012 han de produir-se avanços significatius en aquesta línia”, conclou Vicent Forment, portaveu del Bloc- Els Verds a l'Ajuntament d'Alaquàs.

Per al portaveu de la coalició , “es el moment de que l'Ajuntament comte amb la potent xarxa social i associativa del nostre poble, per a crear mecanismes de co-gestió a l'àmbit pressupostari”, la qual cosa significa un salt qualitatiu important ja que obri les portes de la participació en àmbits que tradicionalment li eren vedats, a la vegada que confirma a la ciutadania una veritable voluntat democràtica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.