Administracions

garraf

Cubelles redefineix el complex hoteler

L'Ajuntament requisa un aval d'1,2 milions a l'empresa adjudicatària del projecte per haver incomplert el contracte

L'Ajuntament de Cubelles ha requisat 1,2 milions d'euros de l'aval aportat per l'empresa que havia de construir un complex esportiu hoteler, perquè va incomplir el contracte i va deixar inacabada la fase inicial de l'obra. El 2006, el municipi va atorgar a Belsar Sport la construcció i explotació de l'equipament, que havia de constar d'una piscina olímpica i un hotel de quatre estrelles; l'equipament requeria una inversió privada de 35 milions d'euros, i s'havia de començar a construir el 2008.

L'empresa adjudicatària, però, va incomplir el contracte amb l'Ajuntament, i va deixar a mitges fa dos anys el primer espai que havia de construir, un poliesportiu. L'alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel (ICV-EUiA), explica que el confiscament de la garantia ha estat una de les primeres accions del seu govern. “Serà una entrada important de diners per a l'Ajuntament; l'anterior govern ja tenia dret a agafar-los, però no ho va fer”, sosté l'alcaldessa. Ara, la intenció de Miquel és “estudiar quin projecte es defineix a través d'altres inversors”.

Primer, l'administració local ha de calcular quant costarà acabar les obres del poliesportiu, i després intentar continuar el projecte “per fases”, amb “prioritat per a la piscina”. “La nostra ciutadania no ens demana l'hotel, tot i que entenem que era un element de qualitat a nivell del municipi, però no serà la nostra prioritat”, va destacar l'alcaldessa de Cubelles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.