Administracions

Paterna posa en perill de desaparició la Brigada d'Obres

La Coalició Compromís per Paterna demana informació sobre la reubicació dels seus 52 funcionaris

Compromís demana a l'alcalde Lorenzo Agustí que explique quina és la situació real amb els treballadors de la brigada d'obres, integrada per un total de 52 funcionaris, i que a data de hui sembla que a alguns d'ells se'ls vol reubicar en tasques que no tenen res a veure amb les de la brigada.

En aquest sentit, des de Compromís li pregunten directament a l'alcalde, i adverteixen que volen una resposta clara, per si s'han de preparar per a la desaparició de la brigada en un intent desesperat de dotar de més contingut a l'empresa municipal Gestión y Servicios de Paterna (Gespa).

Actualment els 52 funcionaris de la brigada municipal fan treballs d'obres i senyalització en la via pública, jardineria, pintures vials, actes públics i d'altres, preferentment tot allò on Gespa no pot arribar.

Per tot això, des de Compromís li exigeixen a l'alcalde que escolte els treballadors afectats i que els done una explicació del futur laboral que se'ls pot presentar, valorant les propostes que els mateixos funcionaris li fan per a mantenir la brigada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.