Administracions

Maresme

Solució per als problemes dels pisos públics de Teià

Una part de les deficiències ja s'han resolt i els veïns respiren més tranquils

Cop de timó a la situació dels pisos de promoció pública de Teià. Després de la reunió feta la setmana passada, propietaris, gestors i veïns s'han posat d'acord per arreglar les múltiples deficiències constructives que afecten aquest bloc d'habitatges de lloguer que es va inaugurar a principi d'aquest any. “En pocs dies ens han arreglat algunes qüestions, com ara la porta d'entrada i l'antena”, explica Àngels Alegri, representant de la comunitat de veïns. D'altra banda, els problemes de filtracions, que afecten bona part de la finca i que ja han provocat inundacions d'habitatges, es tractaran amb més deteniment; tot i això, la veïna comenta: “Sí que existeix un compromís que, de moment, donem per vàlid.”

Mals aïllaments

Cal recordar que, a mitjan mes, els veïns van denunciar a través d'aquest diari la gran quantitat de deficiències constructives de l'edifici, situat al sector de la Plana, i el poc cas que els feien les administracions responsables. Entre altres coses, es queixaven de mals aïllaments i de diversos defectes a les zones comunes de l'edifici. La promoció, gestionada per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya –antiga Adigsa–, va ser construïda per l'empresa FCC i promoguda per l'Incasòl.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.