Administracions

pla d'urgell

Mollerussa es compromet a gastar un 40% menys

El govern local de Mollerussa, de CiU, ha preparat un pressupost de l'Ajuntament pel 2011 que suposa una reducció del 8,5% respecte de la previsió pressupostària de l'any anterior. En aquella ocasió, el govern municipal, llavors del PSC, va preveure un pressupost de 13.379.441 euros.

La reducció pressupostària, però, encara serà més gran si l'Ajuntament aconsegueix ajustar-se a les seves previsions, cosa que no va passar l'any passat, quan la despesa real va ser de 20.329.000 euros: gairebé 7 milions d'euros més del previst. El govern actual es compromet a complir disciplinadament el pressupost, cosa que suposaria, en cas de complir-se el pressupost del 2011, una reducció del 40% respecte del que es va gastar el 2010.

La principal rebaixa prevista és en inversions, que gairebé desapareixen, amb una rebaixa del 95% respecte de l'any 2010. També reben una tisorada important les partides destinades a despesa corrent, que s'abaixen prop d'un 30%. La situació financera de l'Ajuntament de Mollerussa és crítica i va significar la caiguda del govern anterior sis mesos abans de les eleccions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.