Administracions

Torredembarra ajusta la taxa de les guinguetes de platja

El preu passa de 3.000 a 500 euros per evitar que tornin a quedar buides

L'Ajuntament de Torredembarra aprovarà previsiblement dilluns vinent una revisió de les taxes i impostos municipals que, segons la proposta del govern local (CiU, PP i GIT), en preveu majoritàriament la congelació. No experimentaran cap canvi els impostos i taxes que afecten majoritàriament la ciutadania, com ara l'IBI o les taxes d'aigua, clavegueram, vehicles o brossa.

Sí que s'introdueixen canvis, però, en la taxa per aprofitament del domini públic, que preveu una reducció de la pressió fiscal sobre les guinguetes de les platges, que aquest estiu han quedat desocupades després que cap empresa no se'n volgués fer càrrec. Així, es fixa una quantitat de 500 euros per temporada, que substituirà les taxes de gairebé 3.000 euros per temporada que s'aplicaven ara. També es rebaixa un 25% l'impost d'obres i es redueix també el d'obertura de nous locals comercials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.