Administracions

maresme

Mataró refà el seu cartipàs per la sortida d'un regidor

L'alcalde de Mataró, Joan Mora (CiU), ha signat els acords que defineixen la nova estructura política del govern local, després de la baixa per motius de salut del regidor Marcel Martínez, que dirigia les àrees de Cultura i Ensenyament.

Els decrets indiquen que el primer tinent d'alcalde, Joaquim Fernàndez, assumirà l'àrea de Cultura i serà el nou president de l'Institut Municipal d'Acció Cultural, però abandonarà les seves responsabilitats en Obres, Serveis i Manteniment. Aquestes competències es traspassaran a la que serà la nova segona tinenta d'alcalde, Núria Calpe, i s'afegiran a les que ja disposava des de principi de mandat, totes les referents a Via Pública, entre les quals hi ha la direcció de la policia local. Montserrat Rodríguez manté les seves atribucions, però passa a ser la tercera tinenta d'alcalde. El quart serà Pere Galvany, que serà nomenat regidor d'Ensenyament i president de l'Institut Municipal d'Ensenyament. Galvany manté l'àrea d'Esports, però es preveu que les de Benestar Social, Salut i Consum es deleguin a la nova regidora Olga Ortiz.

D'altra banda, la portaveu del PSC a l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, Rosabel Cantenys, ha renunciat a l'acta de regidora també per motius de salut. El seu lloc l'ocuparà Víctor Pastor, i Sergi Saurí serà el nou portaveu socialista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.